Inspelat WEBBINARIUM – Vuxna i familjehemsvård

Missade du vårt webbinarium den 15 februari kl 15:00-15:30.

Ett 30 min långt webbinarium, där vi berättar om Iris Utvecklingscenter Familjehemsvård samt hur de arbetar med vuxna klienter i familjehemsvård, ofta med tillägg av missbruksbehandling. Därefter får du möjlighet att lyssna när ett av våra familjehem samt två klienter berättar om sina erfarenheter och upplevelser av familjehemsvård för vuxna.

Se filmen här:

Medverkande:
Zeljka Axelsson, 
placeringskoordinator, inleder
Emily Noble och Peter Bohman, Iris Utvecklingscenter Familjehemsvård, berättar kort om verksamheten och arbetet med vuxna klienter i familjehemsvård, ofta med tillägg av missbruksbehandling. Därefter får du möjlighet att lyssna när ett av våra familjehem samt två klienter berättar om sina erfarenheter och upplevelser av familjehemsvård för vuxna.
Avslutande frågor

Frågor, funderingar eller placeringsförfrågningar tas emot via telefon 0200 21 77 00, via kontaktformulär på hemsidan eller mail pk@irisuc.se.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy