Följ Eddie!

Vår förre kollega Mattias Åsén gör en podd med en av våra tidigare klienter. Den har en hög igenkänningsfaktor för alla som arbetar inom vårt yrke och många av våra klienter.

Lyssna på avsnitten här nedan 👇

Trailer – Premiär skärtorsdagen
01:10
Trailer för den nya dokumentärserien ”Kan Eddie få ett jobb?” – en serie på obestämd framtid om att resa sig ur social misär men fortfarande gå på knäna.

Det här är Eddie
32:08
Å ena sidan drogfri, å andra sidan arbetslös. Är det bra eller dåligt för Eddie Jansson? Det är mars 2024 och hans tidigare kontaktperson bestämmer sig för att ta rygg på Eddie för att se vart han är på väg i livet. Men först måste vi lära känna honom.

  Knark, kompisar & kriminalitet
  34:55
  Eddie gick från att aldrig ha druckit alkohol vid 17 års ålder till att vara fullblodsalkoholist ett år senare. Sedan upptäckte han amfetamin och snart var hans lägenhet en soptipp och han själv en langare.

   Mellanrumsmannen
   32:19
   Eddie hade testat nästan varenda insats samhället hade att erbjuda. Vad gör man av en människa med uppväxtstrauman, diagnoser och missbruksproblem, som har rymt från HVB, inte klarat av gruppboende, trivts ganska bra på kåken och blivit vräkt från sitt egna boende? En som fastnat i

   Share This

   Copy Link to Clipboard

   Copy