Vi söker timvikarier till vår enhet i Grillby utanför Enköping

Enheten ligger i en lugn och idyllisk miljö i Grillby mellan Enköping och Bålsta, 6 mil från Stockholm och 4 mil från Uppsala. Behandlingshemmet i Grillby har 27 platser för unga vuxna (från 18 år) med missbruk och psykisk ohälsa. Personal finns på plats dygnet runt. Verksamheten vilar på en biopsykosocial modell och den terapeutiska behandlingen utgår från KBT (Kognitiv beteendeterapi). Enheten har idag 14 anställda.

Kvalifikationer: Behandlingsassistent/behandlingspedagog eller utbildning som bedöms likvärdig. Önskvärt är även erfarenhet från missbruksarbete, HVB hem eller psykiatri. Körkort och tillgång till bil.

Arbetstid/Varaktighet: timvikarie dag/kväll/natt

Lön: Fast timlön

Kontaktperson: Verksamhetschef, Lotta Demker, tfn 0171-62 04 09 eller biträdande verksamhetschef
Stefan Gammelgård, tfn 0171 – 62 04 04.

Ansökan med CV skickas till: tjanst.enkoping@irisuc.se Intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy