Nya kollegor på plats i Jönköping! Välkomna!

Två nya kollegor på plats i Jönköping!

Vi förstärker Iris-teamet i Jönköping med två nya kontaktpersoner som ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med befintlig personal inom Iris. Johanna och Metthe började den 22 augusti.

Båda har lång erfarenhet av att möta människor i missbruk och att jobba med människor i förändring. Fokus för deras arbete kommer att ligga på att hjälpa våra klienter att komma ut i en meningsfull och fungerande vardag, att genom en tät kommunikation med de boende för att på bästa möjliga sätt kunna ta sig ut i samhället igen.

Johanna Salminen – kommer senast från verksamheten Bruksborg HVB som drivs av Jönköpings kommun, med anställning som alkohol- och drogbehandlare.
”Det ska bli spännande att få utveckla verksamheten i Jönköping tillsammans med mina kollegor, har genom åren hört väldigt gott om Iris! På fritiden umgås jag med familjen, den tiden som finns över spenderar jag tillsammans med hästen.”

Metthe Hinriksson – tidigare arbetat inom Jönköpings kommun som alkohol- och drogbehandlare på HVB för vuxna män.
”Min upplevelse av Iris Utvecklingscenter hittills känns familjär och välkomnande, jag ser verkligen fram emot att få vara en del utav den.   
På fritiden ägnar jag den mesta tiden med familjen. Jag gillar att ta långa skogspromenader men hunden.”


Har ni frågor, funderingar eller förfrågningar om placeringar tas detta emot via telefon 0200 – 21 77 00 alla helgfria dagar, via kontaktformulär på hemsidan eller mail pk@irisuc.se.

Läs mer om oss på www.irisuc.se och följ oss gärna på Facebook och Instagram för att ta del av vardagen i våra verksamheter. Följ oss gärna på LinkedIn också.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy