Stort tack för 2022 ‐ vi ser fram emot ett 2023 tillsammans med er!

Vi på Iris Utvecklingscenter vill tacka alla uppdragsgivare och samarbetspartners för fina samarbeten under 2022!

Vi har en viktig uppgift tillsammans. Ni möter upp och fångar behoven. Vi tar vid när ni bedömer att det behövs.

Vår ambition är att erbjuda det trygga stödet för att skapa den individuella väg som behövs för varje klient, i varje ärende. Vi hoppas att det märks i kontakten med oss. Vi lyssnar gärna in era behov och stöttar för att hitta den bästa lösningen i varje ärende. Vägen ur missbruk är inte rak och det kräver ett smidigt och flexibelt förhållningssätt.

Vi tar oss gärna an era utmaningar 2023 och hoppas på mycket dialog – ser fram emot ett nytt verksamhetsår!

Önskar,

Helena Wernegren, VD
Ewa Sveningsson-Bock, Kundchef

Kontakta oss
Vi har öppet för förfrågningar alla helgfria vardagar 8:00‐16:30 året runt. Du kan också kontakta våra placeringskoordinatorer Zeljka, Ellinor eller Ewa på 0200 ‐ 21 77 00 eller pk@irisuc.se

Samverkan genom dialogmöte
Vi skulle vilja bjuda in dig och dina kollegor till ett dialogmöte via teams, mötet tar ca 30 minuter. Vi ser samverkan och dialog med er handläggare som en viktig framgångsfaktor för våra klienter. Det är viktigt för oss att få ta del av hur ni har det på er hemmaplan samt ta del av dina tankar och funderingar på något du önskar att vi inom Iris Utvecklingscenter gruppen skall förändra eller utveckla vidare, bokas via pk@irisuc.se

Visste du…
att vi enligt Livsmedelsverket behöver få i oss minst 500 gram frukt och grönt om dagen. Varför undrar du kanske? Jo, som vi alla vet är det fyllt av antioxidanter och får oss att må bättre. De skyddar både hjärta och hjärna från olika sjukdomar. Frukt generellt är bra för oss, som exempelvis äpple, som har ger oss en minskad risk för både stroke och hjärtinfarkt.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy