Iris Utvecklingscenter Mullsjö söker ny kollega till vår kock Alf!

På Iris Utvecklingscenter i Mullsjö finns ett hungrigt gäng kollegor och klienter som är redo att ta emot dig med öppna armar.

Om rollen
Vi söker dig som gärna lagar mat från världens alla hörn, men även har ett brinnande intresse och kunskap att bevara och förmedla våra mattraditioner. Som person skall du värdera samarbete högt samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Vi vill att du är kreativ, serviceinriktad, engagerad samt har en passion för matlagning och bakning. Du skall ha en utpräglad känsla för service, en god förståelse och ett genuint intresse för vår målgrupp. Har du även en portion humor att bidra med, uppskattas även detta av såväl kollegor som klienter.

Om dig
Vi söker dig som har kockutbildning och gärna erfarenhet av storkök/restaurangarbete, vilket är starkt meriterande. Önskvärt är även dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och riskbaserad egenkontroll. Tidigare erfarenhet av arbete inom HVB är en liten guldkant i din ansökan! För oss är det viktigt att du är trygg, lyhörd, gränssättande, social och bidrar till ett gott teamwork. Vi ser gärna att du har en vilja att agera handledare åt våra klienter vid arbetspraktik samt matlagningskurser.

Om oss
Enheten är belägen i Habblahester, cirka fem kilometer utanför Mullsjö tätort och omsluts av ett vackert lantbrukslandskap med närliggande skogar och sjöar som tillsammans erbjuder stora möjligheter till friluftsliv.

Målgruppen på enheten är kvinnor och män, från 20 år och uppåt, med beroende samt annan psykosocial problematik. Behandlingen har fokus på hela individen vilket innebär att den innefattar såväl beroendet som den psykiska och fysiska hälsan.

Vår matsal besöks dagligen av ca 40–50 klienter och personal måndag till fredag då vällagad frukost, lunch och middag står framdukad. Totalt förväntas köket leverera 60–70 portioner per dag under veckorna, då vi även levererar lunch och middag till en närliggande Irisverksamhet. Helgmaten planeras gemensamt av köket, klienter och behandlingspersonal.

Mat och måltider är en viktig del av vår verksamhet varför vi har höga förväntningar på våra kockar. Mathållningen skall vägledas av miljömedvetenhet, kvalitet, variation och estetik.

Övrig information
Arbetstid/Varaktighet: Heltid dagtid, tillsvidareanställning. 6 månader provanställning tillämpas.

Lön: Månadslön.

Tillträde: Senast 2021-04-05 eller enligt överenskommelse.

Övrigt: Referenser krävs, utdrag ur belastningsregistret, B-körkort krävs samt alkohol- och drogtest erfordras innan anställning.

För mer information om tjänsten kontakta verksamhetschef Pernilla Fredriksson Beijer, tfn 0392 -375 38, pernilla.fredriksson.beijer@irisuc.se alternativt chefskock Alf Engström, 0392–375 18, alf.engstrom@irisuc.se

Ansökan med CV och personligt brev skickas till tjanst.mullsjo@irisuc.se senast 2021-02-28, urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under rekryteringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy