Vi söker en Kock/ köksansvarig till vår nystartade enhet i Simtuna, Enköping

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår nystartade verksamhet.
Vi startade 1 september 2020 och är fortfarande i uppstartsfas. Du kommer att vara med i att påverka arbetet.
Vi är ett glatt gäng som brinner för arbetet med klienter.

Iris Utvecklingscenter drivs av medarbetare som vill skapa förändring för människor i livsproblem grundat i beroende/missbruk och psykisk ohälsa. Vårt syfte är att med individuellt formade behandlingsprogram hjälpa våra klienter att nå bestående förändring – en hållbar och värdig vardag!

Uppdraget och din roll
Mat och måltider är en viktig del av vår verksamhet. Det ska genomsyras av kvalitet, miljömedvetenhet, variation, näring samt estetik.
Du kommer att ha ansvar för matlagning av luncher samt förbereda middag samt måltider på helgerna. Varje dag äter cirka 10–15 personer måltiderna. Matlagningen är en del i behandlingen så klienter kommer att delta. En viktig del är att tillsammans med övrig personal motivera och engagera klienter till att vara med i köket.
Du har ansvar för inköp av livsmedel samt att budget för detta hålls.
I dagsläget använder vi oss av Mälardalens Frukt och Grönt som leverantör.
Du kommer även ha ansvar för livsmedelshygien och att egenkontroller utförs på adekvat sätt.

Din profil och bakgrund
Du som söker har kockutbildning samt erfarenhet av kök/restaurangarbete. Du värderar samarbete högt samtidigt som du är van att arbeta självständigt För att passa i rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Då enheten är i uppstartsfas är flexibilitet en viktig egenskap, att kunna gå utanför sin yrkesroll om det behövs. Du måste även vara lyhörd, social och utåtriktad samt ha lätt för att knyta nya kontakter då våra klienter är med i köket. En positiv inställning och en passion för matlagning och bakning är egenskaper vi söker hos rätt person för tjänsten. Du har en utpräglad servicekänsla, en god förståelse och ett intresse för vår målgrupp. Vi vill att du är kreativ, serviceinriktad och har erkänd förmåga att engagera. Du har även dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och riskbaserad egenkontroll.

Enheten ligger i en lugn och idyllisk miljö i Simtuna, 2 mil nordöst om Enköping. Omgivningen är lantlig med goda möjligheter till friluftsaktiviteter. Behandlingshemmet har 13 platser och målgruppen är klienter med LARO behandling som även behöver en missbruksbehandling för sitt sidomissbruk. Personal finns på plats dygnet runt. Verksamheten vilar på en systemteoretisk grund medan behandlingen utgår från KBT (Kognitiv beteendeterapi). Enheten har idag 7 anställda samt några timvikarier.

Eventuella frågor besvaras av:
Verksamhetschef, Nina Andersson, tfn 0171 – 62 04 03.

Vi ser fram emot din ansökan!
CV bifogas ansökan som sker via e-post: tjanst.simtuna@irisuc.se
Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan snarast, senast den 1 mars.
Detta är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse och vi tillämpar provanställning. Alkohol och drogtest görs för slutkandidater i alla våra rekryteringar och registerutdrag ska visas upp.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy