Vi söker extrapersonal till Iris kvinnoenhet Ryfors


Iris Ryfors är en liten och specialiserad behandlingsenhet för kvinnor med beroende/missbruksproblematik och psykisk ohälsa som depression, ångestproblematik, våldsutsatthet och symtom på trauman.

Uppdraget och din roll
Vi har en varm, lugn och respektfull behandlingsmiljö och ditt uppdrag är att aktivt stödja våra klienters förändringsarbete här. Vi erbjuder timvikariat i omfattning 25–100 % från och med nu och under hela sommaren, med möjlighet till förlängning. Arbetstid är förlagd främst under kvällar och helger samt sovande natt.

Din profil och bakgrund
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med missbruk och psykisk ohälsa alternativt att du studerar till social- eller behandlingspedagog el liknande.

Du har förståelse för problematiken hos vår målgrupp. Du är trygg i dig själv, gillar att jobba i nära relationer och är bra på att fånga behovet av stöd och samtal i stunden. Du har lätt för att skapa energi och engagemang. Eftersom ett arbetspass sällan är det andra likt behöver du också vara flexibel och lösningsfokuserad som person.

Alla som arbetar hos oss förstår vikten av respektfullt och varmt bemötande, gentemot både kollegor och våra klienter. Du förstår att vi människor har mer gemensamt än vad som skiljer oss åt.

Iris mission
Vi ser alltid möjligheterna. Vi är övertygade om att det är möjligt för alla med beroende och livsproblem att forma en hållbar vardag och ett värdigt liv. Vi vet att ett starkt teamarbete inom Iris – i samverkan med närstående, vårdaktörer och myndigheter – är avgörande för att skapa en verkligt integrerad vårdfläta – i varje enskild behandling. Vi går till jobbet hängivna denna uppgift och med en vilja att tänka nytt, utveckla vårdflätan och utveckla våra perspektiv. Ambitionen hos oss alla är hög, vilket smittar av sig.
Det bär vi med oss, varje dag och i varje möte.
Det räddar liv.

Om Iris Utvecklingscenter
Iris Utvecklingscenter AB grundades 1986 och är ett medarbetarägt vårdföretag som idag har verksamheter i Enköping, Hestra, Mullsjö, Ryfors, Stockholm och Jönköping. Vi har alltid satsat på kunskap och fortsätter att utveckla vår verksamhet för att möta nya och gamla behov i vår målgrupp.

Vill du veta mer kontakta:
Lina Romberg 0392 – 375 12 och lina.romberg@irisuc.se
Vi ser fram emot din ansökan!

CV bifogas ansökan som sker via e-post: ryf@irisuc.se intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan, dock senast den 14 maj.

I denna rekrytering kallar vi endast kvinnliga sökande eftersom det bara är kvinnor som arbetar på enheten. Registerutdrag ska visas upp innan anställning.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy