Nu startar vi upp hösten! 2021

Sommaren har löpt på bra i alla våra verksamheter med härliga sommaraktiviteter som ett fint tillskott i behandlingsmiljön – kika gärna in på vår Facebook-sida och ta del av det. Våra medarbetare har också kunnat ha ledighet för återhämtning och är nu laddade för den mörkare årstiden. Från och med nu har vi ordinarie bemanning i tjänst och står beredda att ta emot era behov av placeringar!

Du vet väl att Iris alltid har satsat på hög kompetens? Iris Utvecklingscenter startades av unga socionomer och entreprenörer på 80-talet som drev av idéen att erbjuda den bästa missbruksbehandlingen. För att driva högkvalitativ missbruksbehandling krävs hög kompetens och Iris har fortsatt att anamma denna höga ambition. Idag har vi egen bemanning med steg-1-utbildade KBT-terapeuter, välutbildade behandlingspedagoger, sjuksköterskor, kockar och en verksamhetschef dedikerad varje enhet. På några enheter har vi även arbetsterapeut i bemanningen, och alla enheter har tillgång till specialistläkare med inriktning beroende. Vi har inom Iris en legitimerad psykoterapeut som har uppdraget – kvalitetschef, detta för att säkerställa vår kvalitet. Vi har kunniga placeringskoordinatorer som tar emot er förfrågan och matchar till rätt enhet utifrån behoven. Vi har hög ambition med våra insatser och vi vet att det smittar av sig på klienterna.

Vi är måna om att vara flexibla för att möta behoven av insats. Inom Iris-gruppen har vi drygt 100 vårdplatser i olika former (HVB, stödboende, träningslägenhet, familjevård, digital vård), med olika inriktningar och i olika delar av landet. Våra behandlingsinsatser ser vi som en del i en flexibel vårdkedja – både inom Iris, och i kombination med era egna insatser och andra vårdaktörer som klienten har behov av. Alltid med klientens bästa för ögonen så klart.

Vill du veta mer om Iris, vad vi erbjuder och hur vi arbetar? Vi vill mer än gärna ha dialog med er om hur vi kan möta era behov och de behov ni ser hos klienterna. Kontakta oss så bokar vi in ett digitalt möte, detta möte tar ca 30 minuter. Boka in detta via våra placeringskoordinatorer, tfn 0200 21 77 00 el pk@irisuc.se

Förfrågningar om placeringar tas emot via telefon 0200 21 77 00, via kontaktformulär på hemsidan eller mail pk@irisuc.se. I skrivande stund har vi möjlighet till snabb placering på flera av våra enheter!

Helena Wernegren, VD
helena.wernegren@irisuc.se

Ewa Sveningsson-Bock, Kundchef
ewa.sveningsson-bock@irisuc.se

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy