TACK – Camilla Rinaldo Miller, för värdefullt besök, där vi även fick möjlighet att skicka med om vad som går att förbättra på Regeringsnivå

I måndags hade vi förmånen att få besök av Riksdagsledamoten Camilla Rinaldo Miller vid vår kvinnoenhet Ryfors.  Vi berättade om enhetens viktiga arbete kring kvinnor som har levt eller lever i våldsnärarelationer, utsatthet och missbruk. Alla våra behandlingar är individuellt anpassade och våra insatser är utformade för att möta upp kvinnors specifika behov. För oss på Iris Utvecklingscenter är det viktigt att lyfta och påverka det vi kan för att möta upp våra klienters behov till att kunna rädda liv.

”Fick också många bra medskick om vad som går att förbättra!” – Camilla Rinaldo Miller

#irisutvecklingscenter #viräddarlivvarjedag

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy